top of page
Detailhandel Bakkerij/slagerij/chocolaterie/groente &fruit/supermarkt

Detailhandel

Reinig bakkerijen, slagerijen en supermarkten op een professionele manier met stoom en voldoe aan de eisen voor de schoonmaak in de detailhandel.

Detailhandel

Voldoe aan de schoonmaakeisen in de detailhandel met gebruik van professionele stoomreiniging.

The Clean Experience bedient de complete levensmiddelenindustrie met hoogwaardige schoonmaakmachines.

In de voedingsindustrie gelden vaak andere eisen voor de schoonmaak. Onze stoomstofzuigers worden door ontwikkeld voor de specifieke toepassingen waarvoor ze moeten worden ingezet. Reinigen met water is in deze sector niet altijd een goede optie. Bent u bakker, slager, kaashandelaar, chocolatier? Werkt of produceert u met groente, fruit, meel, cacao of andere voedingsmiddelen? Dan is reinigen met droge stoomtechniek een uitkomst.

The Clean Experience bedient de complete levensmiddelenindustrie met hoogwaardige schoonmaakmachines.

De knelpunten binnen de schoonmaakwerkzaamheden zijn met behulp van de stoomstofzuigers geen lastige klussen meer. Koelribben, roestvrijstaal, vitrines, rubbers en scharnieren, koelcellen en vriezers, ovens, plafonds, vloeren en tegelwerk, randvervuiling, snijmachines….. Het is allemaal sneller, makkelijker en beter te reinigen met stoom.

Het is de stoom die het werk doet, in combinatie met de hulpstukken die samen met onze klanten in uw branche zijn doorontwikkeld. De hoge temperaturen maken chemische toevoegingen en reinigingsmiddelen veelal overbodig en u werkt tegelijk conform HACCP-norm. Onze, laagschuimende, HACCP goedgekeurde, Bio Steam Clean kan u een handje helpen bij sterk vervuilde oppervlakken.

Behalve het schoonmaakresultaat zorgt het gebruik van stoomstofzuigers voor gemak, besparingen en positieve milieueffecten.

bottom of page