ecologia1.jpg
Hygiene = Gezondheid

Hygiëne is een essentieel onderdeel voor een goede gezondheid. Een gebrek aan hygiëne kan gezondheidsproblemen veroorzaken. Je leef- en werkomgeving zijn plaatsen waar je veel tijd doorbrengt. Een schonere leef- en werkomgeving betekent een verbetering van gezondheid en welzijn.

ecologia2.jpg
Ecologie = Gezondheid

Chemische stoffen zijn schadelijk voor het milieu en kunnen onherstelbare schade veroorzaken aan het milieu en de gezondheid. Respect hebben voor het milieu betekent respect hebben voor jezelf, je medemens en een gezonder leven.

ecologia3.jpg
Gezondheid = Ecologische Hygiene

Bij schoonmaken worden vaak chemicaliën gebruikt, zonder erbij stil te staan dat ze schade kunnen toebrengen aan het milieu of aan onszelf en onze dierbaren. Hygiëne bereikt door middel van de inzet van natuurlijke technieken en producten is veruit het beste.

back_gocce.jpg
Ecologisch stoom reinigen

Puur uit de natuur, de optimale oplossing voor een complete hygiene met volledig respect voor de omgeving en onze gezondheid.

steam_maxima_2.jpg
Omdat stoom reinigt en desinfecteert
Temperatuur
Druk
Vocht

Stoom heeft drie eigenschappen die het uniek maken: temperatuur, druk en vochtigheid. De hoge temperatuur werkt effectief in op vuil en bacteriën. De druk wekt een straal op die diep gelegen vuil losmaakt. Stoom wat in contact komt met oppervlakken wordt water, wat vervolgens samen met het vuil opgezogen wordt. Oppervlakken worden in één handeling gereinigd en gedroogd.

Het resultaat is verbluffend.

Klantenservice

+31 (0) 342 701205
info@tce.nl

Vraag vrijblijvend een demo aan

Demonstratieaanvraag is alleen voor zakelijk gebruik.

Particulieren kunnen een informatieaanvraag doen of een afspraak maken met een adviseur in onze showroom.

Volg The Clean Experience
  • Facebook - The Clean Experience
  • Instagram - The Clean Experience
  • LinkedIn - The Clean Experience
  • Twitter - The Clean Experience
  • YouTube - The Clean Experience
The Clean Experience

Wij zijn gespecialiseerd in reinigingsmachines gebaseerd op onze tientallen jaren persoonlijke ervaring met de diversiteit aan te reinigen oppervlakken en materialen in de diverse marktsegmenten.

K.v.K. nr. 73499390
BTW  nr. NL855816478 B01

Contact

The Clean Experience BV
Anthonie Fokkerstraat 51B
3772 MP Barneveld

         +31 (0) 342 701205
         info@tce.nl

Bezoek op afspraak