top of page
ecologia1.jpg
Hygiene = Gezondheid

Hygiëne is een essentieel onderdeel voor een goede gezondheid. Een gebrek aan hygiëne kan gezondheidsproblemen veroorzaken. Je leef- en werkomgeving zijn plaatsen waar je veel tijd doorbrengt. Een schonere leef- en werkomgeving betekent een verbetering van gezondheid en welzijn.

ecologia2.jpg
Ecologie = Gezondheid

Chemische stoffen zijn schadelijk voor het milieu en kunnen onherstelbare schade veroorzaken aan het milieu en de gezondheid. Respect hebben voor het milieu betekent respect hebben voor jezelf, je medemens en een gezonder leven.

ecologia3.jpg
Gezondheid = Ecologische Hygiene

Bij schoonmaken worden vaak chemicaliën gebruikt, zonder erbij stil te staan dat ze schade kunnen toebrengen aan het milieu of aan onszelf en onze dierbaren. Hygiëne bereikt door middel van de inzet van natuurlijke technieken en producten is veruit het beste.

gocce.png
back_gocce.jpg
Ecologisch stoom reinigen

Puur uit de natuur, de optimale oplossing voor een complete hygiene met volledig respect voor de omgeving en onze gezondheid.

steam_maxima_2.jpg
Omdat stoom reinigt en desinfecteert
vapore_1_white.png
Temperatuur
vapore_2_white.png
Druk
vapore_3_white.png
Vocht

Stoom heeft drie eigenschappen die het uniek maken: temperatuur, druk en vochtigheid. De hoge temperatuur werkt effectief in op vuil en bacteriën. De druk wekt een straal op die diep gelegen vuil losmaakt. Stoom wat in contact komt met oppervlakken wordt water, wat vervolgens samen met het vuil opgezogen wordt. Oppervlakken worden in één handeling gereinigd en gedroogd.

Het resultaat is verbluffend.

bottom of page