top of page
Stijlvol modern café
Horeca

Voldoe aan de hoge eisen wat betreft hygiënenormen in de horeca en reinig restaurants, snackbars en fastfoodketens met stoomstofzuigers.

Horeca

Voor optimale hygiëne in de horeca conform de hygiënenormen.

De horeca heeft te maken met hoge eisen wat betreft hygiënenormen. Niet alleen reinigen, maar desinfecteren is daarnaast dagelijkse kost geworden. Biedt uzelf, uw medewerkers en uw klanten een schone, hygiënische omgeving. Verdeel het vuil niet met een mop of dweil maar zuig het los gestoomde vuil gelijk op in de vuilwaterbak onder uw stoomzuiger.

TCE biedt al stoomstofzuigers aan van stofzuigerformaat. Ze zijn daardoor mobiel en goed op te bergen. Stoelen, tafels, sanitair en vloeren zijn effectief te reinigen en snel droog. Daarnaast is Stoomreiniging zeer geschikt in te zetten voor bar en keuken. Het desinfecteert niet alleen, maar het ontvet ook. Afzuigkappen, plafonds, ovens, koelcellen en al het RVS streeploos schoon met stoom. De stoom doet het werk, waardoor reinigingsmiddelen en/of chemicaliën veelal niet nodig zijn. Reinig veilig, snel, minder arbeidsintensief én conform HACCP-norm. Bio Steam Clean, het laagschuimende, HACCP goedgekeurde reinigingsmiddel kan u hier een handje bij helpen. Kijkt u ook eens op
The Hygiene Experience voor onze desinfectiezuilen en desinfectiemiddelen.

bottom of page