top of page
Hotelkamer
Hotel, groepsaccommodatie en openbare ruimte

Maak verschillende soorten accommodaties en openbare ruimtes efficiënt schoon in een korte tijd met de mobiele en overal inzetbare stoomstofzuigers.

Hotel, groepsaccommodatie, openbare ruimte

Efficiënt schoonmaken in een korte tijd met mobiele en overal inzetbare stoomstofzuigers.

De schoonmaak is vaak een hele klus en moet in een korte tijd gedaan worden. Onze stoomstofzuigers zijn mobiel en overal inzetbaar. Vloeren in één handeling stofzuigen, dweilen en desinfecteren. Uw sanitair is snel en makkelijk te reinigen en kalkvrij te houden. Tapijten, meubels, gordijnen, maar ook matrassen reinigt u ook met stoom. Dit is mogelijk doordat onze stoomstofzuigers met drogere stoom werken, in combinatie met een zuigfunctie. Hierdoor is de droogtijd erg kort. De stoomstofzuiger is ook perfect in te zetten in de keuken. Denk aan ovens, afzuigkappen, plafonds, vloeren, tegelwerk, koelcellen, snijmachines… Het is allemaal sneller, makkelijker en beter te reinigen met stoom. Kijkt u ook eens op The Hygiene Experience voor onze desinfectiezuilen en desinfectiemiddelen.

Schoonmaakbedrijven als Fonville en Asito zetten onze stoomstofzuigers veelvuldig in voor het reinigen van accommodaties.

bottom of page