top of page
Laser snijden

Mechanische industrie

Ga voor een efficiënte en duurzame oplossing en reinig effectief met stoom in de mechanische industrie. Geschikt voor industriële schoonmaak van de lopende band, matrijzen en meer gebruikte machines tijdens de productieprocessen.

Mechanische industrie

Op een efficiënte en duurzame wijze reinigen in de mechanische industrie.

Industriële schoonmaak. Wanneer er op een snelle en grondige manier schoongemaakt dient te worden, is stoomreiniging een efficiënte en duurzame oplossing.


Op vele plekken toepasbaar in de industriële schoonmaak. Waar machines, maar ook de werkomgeving, transportbanden en bedieningspanelen veilig van vet en vuil kunnen worden ontdaan. De voorbeelden zijn onbeperkt. Door minimaal gebruik van vocht en chemie wordt met deze ‘droge stoom techniek’, baanbrekende resultaten geboekt binnen de mechanische industrie.

De jarenlange ervaring van The Clean Experience heeft ervoor gezorgd dat deze ecologische, milieuvriendelijke manier van reinigen met stoom, het ‘Groen Label’ mag dragen.

Door goed te luisteren naar de wensen van de klant geeft de adviseur van The Clean Experience advies op maat. Ook bij de klant op locatie. Het eigen label TCE heeft als voordeel dat de professionele stoomapparatuur veelal in samenwerking met onze klanten ontwikkeld is. Toepassingsgebieden in de mechanische industrie zijn dan ook zeer breed. Als ondersteunend, sterk ontvettend product heeft TCE de: professionele Bio Steam Clean Power.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Reinigen van matrijzen, drukpersen, draai-freesbanken en machines die in de productie gebruikt worden.

  • Vet en olieresten verwijderen.

  • Ventilatiesystemen, airco’s en de daarbij behorende onderdelen.

  • Ontsmetten en desinfecteren van loopbanden, vloeren, wanden, plafonds, RVS behuizingen.

  • Filters en roosters desinfecteren en virussen verwijderen.

 

TCE professionele stoomreinigers en stoomextractie-stofzuigers zijn een aanvulling, zo niet vervanging van de traditionele manier van schoonmaken in de Industrie.

bottom of page