Vacature

Zoeken

vacature: Franchisenemer

Bijgewerkt: apr 15
The Clean Experience

The Clean Experience is een organisatie die onder eigenmerknaam TCE louter en alleen hoogwaardige professionele stoomapparatuur verkoopt.

Bij The Clean Experience zijn wij continu op zoek naar het neusje van de zalm binnen de stoomtechniek. Door de innovatie op de voet te volgen en goed te luisteren naar onze klanten spelen wij in op de behoefte in de markt.

De TCE stoomstofzuigers en stoomreinigers die wij in ons assortiment hebben, worden middels een presentatie geïntroduceerd op locatie bij de potentiële klant. Hierdoor geven wij advies op maat, aangezien elke branche een ander aanpak van schoonmaken kent.

Onze telemarketingafdeling ondersteund de franchisenemer in het maken van goede afspraken op locatie bij een geïnteresseerde prospect. Hierbij wordt rekening gehouden met de agenda en de reisafstanden voor de adviseur. Waarbij het eigen initiatief niet uit het oog verloren moet worden.

De franchiseformule The Clean Experience opereert binnen de Benelux. Door de sterk groeiende vraag naar stoomapparatuur zijn wij zoekende naar enthousiaste collega’s die zich aan willen sluiten bij ons leuke team.

Het wiel is reeds door ons uitgevonden.

Hierdoor profiteert elke adviseur van onze jarenlange expertise binnen de professionele stoomreiniging. Door ons groot onderscheidend vermogen in kwaliteit, kennis, advies, aftersale én een eigen serviceafdeling, zijn wij marktleider op het gebied van stoomreiniging. Als franchisenemer kan jij je toeleggen op waar je goed in bent: de commerciële kant van je bedrijf en geld verdienen.