top of page

Vacature

Zoeken

Junior technisch medewerker - ondersteuning technische dienst (parttime/fulltime)

Bijgewerkt op: 27 jan.
Als Junior technisch medewerker en ondersteunend technisch ‘rechterhand’, ben je mede verantwoordelijk voor de dagelijkse routine in het magazijn en werkplaats


Dit betreft het verwerken van de bestellingen en verzendklaar maken, en het dagelijks wegbrengen van de pakketten naar een post NL punt. Ook het controleren van binnenkomende goederen valt onder jouw verantwoordelijkheid. Verder ondersteun je de technische dienst. Dus ervaring en affiniteit met techniek is een must!


Wisselend werk je op het hoofdkantoor in Barneveld of verricht je service op locatie bij de klant. Je levert machines en geeft indien gewenst, uitleg van de stoomapparatuur.

Het betreft dus een veelzijdige baan, waar je van veel markten thuis moet zijn. Natuurlijk krijg je degelijke, interne begeleiding. Waarna je zelfstandig kan werken en je verantwoordelijkheden kent.

En dit alles binnen ons gezellige, doch professionele familiebedrijf. Waar wij ons al jarenlang inzetten voor het o zó belangrijke ‘team-gevoel’. Kom gerust eens (op afspraak) sfeer proeven !

Wat verwachten wij:

  • Kennis van- en affiniteit met techniek MBO niveau

  • Leergierig en verantwoordelijkheidsgevoel

  • Rijbewijs B

  • Computervaardig (Outlook, Word en Excel)

  • Woonachtig in Barneveld of directe omgeving

  • Je hebt zin om te werken en hebt breed overzicht

Wat bieden wij:

  • Een uitdagende en afwisselende baan in een hecht team

  • Passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden

  • Interne begeleiding

  • Doorgroeimogelijkheden binnen jouw kwaliteitsprofiel

Bedrijfsprofiel The Clean Experience ( TCE) : The Clean Experience mag zich als stoomspecialist en leverancier van professionele stoomreinigingsapparatuur, inmiddels marktleider noemen binnen Europa. In 1989 begonnen als leverancier van een breed assortiment aan reinigingsapparatuur, heeft TCE zich sinds 2007 als enige toegespitst op gebied van Stoomreiniging. TCE heeft zich gespecialiseerd in deze desinfecterende manier van reinigen en heeft de focus gelegd op bacteriedodend en effectief reinigen van welhaast ieder oppervlak. Van de gezondheidszorg tot de voedingsindustrie, van autopoetser tot huishouden en ga zo maar door. The Clean Experience onderscheidt zich door hoogwaardige kwaliteit, innovatie, kennis van elk marktsegment, goede service en garantievoorwaarden. Markt: De Internationale markt waarin The Clean Experience opereert, is dynamisch en zeer breed. Snel inspringen op klantbehoefte en kennis van zaken is van essentieel belang. TCE positioneert zich aan de bovenkant van de markt met technisch hoogwaardige oplossingen en hygiënische droge-stoom apparatuur.

We kijken uit naar je reactie met CV en motivatie.

Mail deze naar yvonne@tce.nl

Upload hier je CV
bottom of page