Vacature

Zoeken

Junior Logistiek Medewerker- ondersteuning technische dienst (38 uur)

Bijgewerkt: mei 7
Als Junior Logistiek medewerker en ondersteunend technisch ‘rechterhand’, ben je mede verantwoordelijk voor de dagelijkse routine in het magazijn en werkplaats.


Dit betreft het verwerken van de bestellingen en verzendklaar maken, en het dagelijks wegbrengen van de pakketten naar een post NL punt. Ook het controleren van binnenkomende goederen valt onder jouw verantwoordelijkheid. Verder ondersteun je de technische dienst. Dus ervaring en affiniteit met techniek is een must!


Wisselend werk je op het hoofdkantoor in Barneveld of verricht je service op locatie bij de klant. Je levert machines en geeft indien gewenst, uitleg van de stoomapparatuur.

Het betreft dus een veelzijdige baan, waar je van veel markten thuis moet zijn. Natuurlijk krijg je degelijke, interne begeleiding. Waarna je zelfstandig kan werken en je verantwoordelijkheden kent.

En dit alles binnen ons gezellige, doch professionele familiebedrijf. Waar wij ons al jarenlang inzetten voor het o zó belangrijke ‘team-gevoel’. Kom gerust eens (op afspraak) sfeer proeven !

Wat verwachten wij: