keauh6xm.jpg
Schoonmaakdiensten

Schoonmaakbedrijf/glazenwasser/gevelreiniging/ kauwgom verwijderen

Schoonmaakdiensten

Schoonmaakbedrijf/glazenwasser/gevelreiniging/ kauwgom verwijderen

Stoomreiniging biedt onderscheidende meerwaarde. Het reinigt grondiger en effectiever. De vraag naar alternatieve reinigingsmethoden die zonder extra moeite grondiger reinigen stijgt, mede dankzij het grotere belang van hygiëne door de uitbraak van het coronavirus. Met stoom kan je reinigen én desinfecteren in slechts één handeling. Stoom vernietigt bacteriën, schimmels, ziektekiemen en virussen.

Virussen overleven op oppervlakken als: deurklinken, tafels, stoelen, sanitair, trapleuningen, toetsenborden en vloeren. Reinig en desinfecteer met stoom en zorg daarmee voor een veilige omgeving voor jezelf, je medewerkers en je klanten. Het desinfecteert ieder mogelijk oppervlak. De droge stoomtechniek zorgt ervoor dat je het vrijwel overal op kunt toepassen. Iedere TCE Stoomstofzuiger is standaard uitgerust met een uitgebreid hulpstukkenpakket, waardoor de toepassingsgebieden onbeperkt zijn.

Speciaal voor het snel desinfecteren van (grote) oppervlakken heeft Stoomspecialist The Clean Experience een tool ontwikkeld voor het sprayen van desinfectant. The Clean Experience levert stoomreinigers aan verschillende sectoren voor specifieke en generieke doeleinden. Mét en zonder stoommop. Zij levert advies op maat, aan de hand van een vrijblijvende demonstratie bij u op locatie. De TCE-machines zijn te koop en te leasen.

Openbare winkelruimte
Klantenservice

+31 (0) 342 701205
info@tce.nl

Vraag vrijblijvend een demo aan

Demonstratieaanvraag is alleen voor zakelijk gebruik.

Particulieren kunnen een informatieaanvraag doen of een afspraak maken met een adviseur in onze showroom.

Volg The Clean Experience
  • Facebook - The Clean experience
  • LinkedIn - The Clean experience
  • Twitter - The Clean experience
  • YouTube - The Clean experience
The Clean Experience

Wij zijn gespecialiseerd in reinigingsmachines gebaseerd op onze tientallen jaren persoonlijke ervaring met de diversiteit aan te reinigen oppervlakken en materialen in de diverse marktsegmenten.

K.v.K. nr. 73499390
BTW  nr. NL855816478 B01

Contact

The Clean Experience BV
Anthonie Fokkerstraat 51B
3772 MP Barneveld

         +31 (0) 342 701205
         info@tce.nl

Bezoek op afspraak