top of page
keauh6xm.jpg
Schoonmaakdiensten

Reinig als schoonmaakbedrijf en/of glazenwasser grondig, effectief en kom vrijwel overal bij door de droge stoomtechniek. Ook geschikt voor gevelreiniging en het verwijderen van kauwgom.

Schoonmaakdiensten

Reinig grondig en effectief met gebruik van droge stoomtechniek.

Stoomreiniging biedt onderscheidende meerwaarde. Het reinigt grondiger en effectiever. De vraag naar alternatieve reinigingsmethoden die zonder extra moeite grondiger reinigen stijgt, mede dankzij het grotere belang van hygiëne door de uitbraak van het coronavirus. Met stoom kan je reinigen én desinfecteren in slechts één handeling. Stoom vernietigt bacteriën, schimmels, ziektekiemen en virussen.

Virussen overleven op oppervlakken als: deurklinken, tafels, stoelen, sanitair, trapleuningen, toetsenborden en vloeren. Reinig en desinfecteer met stoom en zorg daarmee voor een veilige omgeving voor jezelf, je medewerkers en je klanten. Het desinfecteert ieder mogelijk oppervlak. De droge stoomtechniek zorgt ervoor dat je het vrijwel overal op kunt toepassen. Iedere TCE Stoomstofzuiger is standaard uitgerust met een uitgebreid hulpstukkenpakket, waardoor de toepassingsgebieden onbeperkt zijn.

Speciaal voor het snel desinfecteren van (grote) oppervlakken heeft Stoomspecialist The Clean Experience een tool ontwikkeld voor het sprayen van desinfectant. The Clean Experience levert stoomreinigers aan verschillende sectoren voor specifieke en generieke doeleinden. Mét en zonder stoommop. Zij levert advies op maat, aan de hand van een vrijblijvende demonstratie bij u op locatie. De TCE-machines zijn te koop en te leasen.

bottom of page