top of page
Binnenzwembad

Sport, Wellness en Spa

Reinig in zwembaden en sportcentra alle vochtige ruimtes, sanitair, grote vloeroppervlakken, (fitness)apparaten en meer met professionele stoomstofzuigers. Ook geschikt voor sauna, wellness en spa.

Sport, Wellness en Spa

Voor het optimaal reinigen van vochtige ruimtes.

Een sport- en/of wellnesscomplex schoon houden is een hele klus. U heeft te maken met veel sanitair, grote vloeroppervlakken, tegelwerk en voegen, (fitness) apparaten, sportmatten, behandeltafels en noem maar op. Daarbij zijn vochtige ruimtes gevoelig voor ophoping van schimmels en bacteriën. Schoonmaken met stoom biedt dan een uitkomst. Een professionele stoomstofzuiger reinigt, desinfecteert en vernietigt deze schimmels, bacteriën en virussen, met of zonder toevoeging van reinigingsproducten. Stoom kan op elk ondergrond gebruikt worden en de toepassingsgebieden zijn onbeperkt.

Schoonmaakbedrijven als Fonville en Asito zetten onze professionele stoomstofzuigers veelvuldig in voor het reinigen van accommodaties, waaronder sport- en wellness complexen. Heeft u de schoonmaak in eigen beheer? Onze stoomstofzuigers zijn eenvoudig in gebruik. Kijkt u ook eens op: The Hygiene Experience.

bottom of page