top of page
water
STOOMEXTRACTIE TCE C90

Stoomextractiestofzuiger(s), onze meest geavanceerde, multifunctionele stoomstofzuiger. Met deze krachtpatser kunt u niet alleen stomen en zuigen, maar ook shamponeren, pulseren, injecteren, werken met koud, warm en heet water, veel water, weinig water. Deze machine heeft een extra grote watertank en de mogelijkheid om standaard met detergent te werken.

Stoomstofzuigers produceren stoom onder hoge druk (4 tot 10 bar). De grote hitte van de waterdamp zorgt ervoor dat vuil, olie, vet et cetera zeer makkelijk loskomt van het te reinigen oppervlak. De stoom zorgt er als het ware voor dat de vervuiling ‘schrikt’ en loslaat. Daarbij desinfecteert de droge, hete condens en doodt het alle bacteriën. Reinigen met stoom is een milieuvriendelijke en snelle manier van grondig schoonmaken. Het werkt veel minder arbeidsintensief dan de ouderwetse reinigingsmethoden. Het is minder milieubelastend, doordat het gebruik van chemische reinigingsmiddelen veelal overbodig is en u aanzienlijk minder water verbruikt.

Belangrijk zijn ook de hulpstukken, vooral wanneer er diverse schoonmaakklussen uitgevoerd moeten worden. Standaard worden de stoomstofzuigers geleverd met een uitgebreide accessoire-set. Hierdoor is het mogelijk de meest voorkomende werkzaamheden uit te voeren en om ook moeilijk bereikbare plekken te kunnen reinigen.

De druk wordt aangeduid in ‘bar’. De hoeveelheid bar bepaalt hoe snel en grondig kan worden gereinigd. De druk en de temperatuur is traploos regelbaar, waardoor het uiteindelijk op elk soort ondergrond te gebruiken is. De bediening op het handvat biedt veel werkgemak.

Enkele voordelen op een rij voor u:

  • Zuigen, dweilen én desinfecteren in één handeling. Vloer is daarna bacterievrij, schoon en droog. Vuil wordt niet verdeeld, maar los gemaakt en vuil en vocht gaat terug de machine in.

  • Werkt zonder toevoeging van reinigingsmiddelen en/of chemicaliën. Kan uiteraard wel in combinatie mét gebruikt worden.

  • Hoekjes, kieren en randen waar je met de hand niet bij kunt komen, kan je met deze machine wel reinigen.

  • Werkt snel, minder arbeidsintensief en zeer hygiënisch.

  • De combinatie van stoom en zuigen zorgt ervoor dat u vrijwel geen doeken meer nodig heeft. Dit werkt voor u (zeker in deze Corona-tijd) zeer hygiënisch.

  • Toepassingsgebieden zijn onbeperkt: vloeren, ramen/vitrines, matrassen, sanitair en meubilair, bar/balie, afzuigkappen, ovens en/of koelcellen en vriezers, frituur, plafonds en tegelwerk. Kortgezegd, alles wat u gereinigd en gedesinfecteerd wilt hebben.

  • Reinig veilig, snel, makkelijk én conform HACCP-norm!

  • Onze stoomextractiestofzuigers zijn bij uitstek populair in de sector ‘Automotive’.

 

Met een stoomextractiestofzuiger kunt u in 90% van de gevallen schoon maken zonder doeken, aangezien de stoomstofzuiger ook het losgekomen vuil direct weer kan opzuigen. Wij adviseren voor de vochtige randjes goede microvezeldoeken.

Wij leveren stoomstofzuigers, maar ook stoomreinigers zónder zuigfunctie.

Kijk voor meer informatie bij onze stoomstofzuigers en onze stoomreinigers.

White Mist
TECHNISCHE GEGEVENS TCE C90
TCE C90 (4).jpg
Model
TCE C90
Behuizing
RVS
Druk
10 bar
Voltage
380 volt
Maximaal vermogen
10500 watt
Lengte stroomkabel
7 Meter
Stofzuiger
Low Noise
Zuigvermogen
1400 watt
Vuilwaterbak inhoud
10 liter
Filter
Ja
Vermogen boiler
10500 watt
Opwarmtijd
7 Minuten
Hitte
185 ⁰ C
Voortank boiler
15 Liter
Inhoud RVS boiler
4,2 Liter
Stoomopbrengst per min.
270-290 g/min
Inhoud extra tank
5 Liter
Lengte slang
4,5 Meter
Slang bediening
Ja
Gewicht
47 Kilo
Afmetingen body L x B x H
80 x 55 x 76 cm
Afmetingen L x B x H
80 x 55 x 102 cm
Garantie / Garantie boiler
2 Jaar / 8 jaar
C90
bottom of page