top of page
water
STOOMREINIGER TCE G180
TCE G180 (14).jpg

Stoomreinigers produceren stoom onder hoge druk (4 tot 10 bar). De grote hitte van de waterdamp zorgt ervoor dat vuil, olie en vet zeer makkelijk loskomt van het te reinigen oppervlak. De vervuiling ‘schrikt’ als het ware door de stoom waardoor het loslaat. Daarbij desinfecteert de droge, hete condens en doodt het alle bacteriën. Reinigen met stoom is een milieuvriendelijke en snelle manier van grondig schoonmaken. Het werkt veel minder arbeidsintensief dan de ouderwetse reinigingsmethoden. Het is minder milieubelastend, doordat het gebruik van chemische reinigingsmiddelen veelal overbodig is en u aanzienlijk minder water verbruikt.

Belangrijk zijn de hulpstukken, vooral wanneer er diverse schoonmaakklussen uitgevoerd moeten worden. Standaard worden de stoomreinigers geleverd met een door onze klanten samengestelde accessoire-set. Hierdoor is het mogelijk de meest voorkomende werkzaamheden uit te voeren en om ook moeilijk bereikbare plekken te kunnen reinigen.

De druk wordt aangeduid in ‘bar’. De hoeveelheid bar bepaalt hoe snel en grondig kan worden gereinigd. De druk en de temperatuur is traploos regelbaar, waardoor het uiteindelijk op elk soort ondergrond te gebruiken is. De bediening op het handvat biedt veel werkgemak.

Enkele voordelen op een rij voor u:

  • Werkt zonder toevoeging van reinigingsmiddelen en/of chemicaliën. Kan uiteraard wel in combinatie mét gebruikt worden.

  • Hoekjes, kieren en randen waar je met de hand niet bij kunt komen, kan je met deze machine wel reinigen.

  • Werkt snel, minder arbeidsintensief en zeer hygiënisch.

  • Toepassingsgebieden zijn onbeperkt.

  • Reinig veilig, snel, makkelijk én conform HACCP-norm!

 

Er bestaan stoomreinigers met en zonder continu-boiler. Een stoomreiniger mét continuboiler kan altijd doorstomen. De watertank kan namelijk tussendoor bijgevuld worden, terwijl de stoomreiniger op temperatuur en druk is.

De stoomreinigers hebben geen zuigfunctie. Heeft u toch wat achtergebleven vocht? Neem dat dan weg met de TCE microvezeldoeken. Deze doeken hebben een groot absorptievermogen. Tevens maken de juiste microvezeldoeken streeploos schoon en pluizen ze niet.

Gebruik nooit wasverzachter bij het wassen van de doeken, dit verminderd het absorptievermogen aanzienlijk!

Wij leveren ook stoomreinigers mét zuigfunctie. Kijk voor meer informatie bij onze stoomstofzuigers en stoomextractie.

White Mist
TECHNISCHE GEGEVENS TCE G180
TCE G180 (12).jpg
Model
G180
Behuizing
RVS
Voltage
400
Maximaal vermogen
18000 Watt
Lengte stroomkabel
7 Meter
Display
Digitaal/Analoog
Opwarmtijd
8 Minuten
Materiaal boiler
RVS
Druk
10 Bar
Temperatuur
185 graden
Stoomopbrengst per uur
415-430 g/min
Voortank boiler
15 Liter
Inhoud continu boiler
2x 4,2 Liter
Hydro jet
Ja
Extra tank
Ja
Inhoud extra tank
5 Liter
Lengte slang
6 Meter
Slang bediening
Ja
Gewicht
60 Kilo
Afmetingen body L x B x H
71 x 45 x 85,5 cm
Afmetingen L x B x H
71 x 45 x 87 cm
Garantie / Garantie boiler
2 Jaar / 8 Jaar
G180
bottom of page